Tekstil-kursus - ny dato!

10.12.2020

Kurset 'Freestyle med tekstile materialer' for lærere og pædagoger er flyttet til d. 19. maj 2021 pga. de forlængede Covid-19-restriktioner.

Sammen med tekstilkunstnerne Sanne Ransby og Astrid Skibsted, inviterer vi jer ind i en workshop, som giver inspiration og ideer til at arbejde kreativt med tekstile materialer og som skaber ramme for opdagelse af nye typer af erfaringer med stof og tekstiler. Vi håber desuden at forløbene vil inspirere jer, pædagoger og lærere, til at facilitere endnu flere æstetiske forløb, som rummer en undersøgende og eksperimenterende tilgang.

I denne workshop 'freestyler' I med stof, saks, nål og tråd/snor. Sammen med kunstneren Sanne Ransby, som er hovednavnet på denne dag, skal I på opdagelse i, hvordan tekstile materialer kan bruges til at udtrykke sig med. Med inspiration fra forskellige tekstil-kunstneres brug af materialer og  teknikker undersøger vi, hvordan man kan bruge teknikker frit og udvikle egne udtryk.

Desuden byder dagen på vikle-workshop ved Astrid Skibsted. Workshoppen handler om at vikle tekstil-billeder i garn og stof. Viklebilleder er en skøn og umiddelbar måde at arbejde med garn på, som åbner op for eksperiment og nysgerrighed. Det er en måde at se og sanse på.

Yderligere information
Download invitationen til print (PDF) her: