TEGN inspirationskursus

09.06.2020

Deltag i gratis tegnekursus for lærere den 15. september. Børnekulturhuset og ULF i Aarhus sætter i efteråret fokus på tegning i alle mulige afskygninger, og du bliver klædt på til at bringe tegning ind i din undervisning.

Måske tror du ikke, du kan tegne, eller måske er du allerede en mester? Men vi kan alle bruge inspiration til nye teknikker, materialer og motiver.

Kurset giver dig inspiration til arbejde med tegning i dine fag – og selvfølgelig også i faget
billedkunst. Børnekulturhuset har i de næste syv måneder fokus på, at ALLE KAN TEGNE, og i den forbindelse kan der bookes workshops for skoleklasser på Børnekulturhuset..

Børnekulturhuset udgiver også et inspirationshæfte til eleverne, som vil være tilgængelig både i bogform og digital version i januar 2021. Dagen består af en masse inspiration, både fra Line Frøslev og Malene Lynggaard. Du skal også selv medbringe en god idé fra din undervisning til dagens deltagere. Det bliver derfor et sandt potpourri af ideer, du får med dig hjem.

Line Frøslev underviser på efteruddannelsen i Billedkunst på VIA og på Billedskolen i Hinnerup. Hun er selv udøvende kunstner og har netop udgivet Billedkunstbogen ‘Boost din Billedkunst’.