Teaterworkshop The Lion Who Roared All Night

12.06.2024

Vi søger indskolings- eller mellemtrinselever til at deltage i en refleksionsworkshop ifm. ‘The Lion Who Roared All Night’ - en ny tværæstetisk forestilling i udvikling, skabt af teatret ’Frank og Wild Productions’ i samarbejde med Teater Refleksion.

En løve brøler hele natten på stranden og vækker hele havet, så ingen får søvn... Men hvorfor råber han?

Vores teater undersøger nye måder at fortælle en historie på, hvor lytteren er lige så vigtig som historiefortælleren. Vi er i gang med at skabe en fantasifuld, styrkende og unik oplevelse, der inspirerer børn til selv at blive skabere og engagere sig i emner, som det kan være svært at tale om. I vores formidling bruger vi levende, original musik, indspilninger og soundscapes, dramatisk historiefortælling, humor, publikumsinteraktion og dukketeater inspireret af et digt med illustrationer. Vi vil arbejde sammen med børnene om at skabe dele af lydbilledet/musikken og benytte dukker og kulisser.  Vi er i gang med udviklingen af forestillingen, men historien vil blive fortalt i sin helhed og give mening for børnene.

Temaer: Ensomhed, social isolation, mareridt, fantasi, forbindelse og venskab.

Workshoppen vil være på engelsk, men ikke alle ord behøver at blive forstået på grund af den visuelle karakter af historiefortællingen, som indeholder både humor og poesi.

Vi sender digtet og illustrationerne forud for deltagelsen og inkluderer også nogle foreslåede aktiviteter for lærerne omkring forestillingens temaer.

  • Aldersgruppen er 8-12 år, selvom vi også gerne vil mødes med yngre målgrupper. Så hvis du har en gruppe i 6-8 års-alderen, som du tror kan få noget ud af workshoppen, så kontakt venligst Zoe Miller.
  • Hvor: Workshoppen finder sted på Teater Refleksion eller Børnekulturhuset d. 25., 26., 27.  september 2024 kl. 10, 12 eller 14. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har et andet tidspunkt, der passer bedre.
  • Antal:  max 30 børn og voksne
  • Varighed: 60 min
  • Tilmelding: Zoe Mills mail [at] frankandwild [dot] org eller telefon: 27517727