Teaterværksted på engelsk KONG LEAR

Teaterværksted på engelsk - Kong Lear

Af Aarhus Teater - 10.12.2020

Underviser du i engelsk på A-niveau? Og kunne du tænke dig at supplere din Shakespeare-læsning med en tur i teatret og et teaterværksted, der har krop og stemme i fokus? Så kom til Kong Lear teaterværksted med dine elever - på engelsk.

Til februar har Kong Lear premiere på Aarhus Teater og vi udbyder i den forbindelse teaterværksteder til elever på ungdomsuddannelserne.

Værkstedet vil tage udgangspunkt i Aarhus Teaters opsætning, som selvfølgelig spilles på dansk, men som noget nyt, så vil det være muligt at booke teaterværkstedet på engelsk.

Eleverne vil komme til på egen krop at prøve af, hvordan de kan arbejde kropsligt med tematikker, replikker og kunstneriske greb fra tragedien. Det kropslige arbejde med Shakespeares gamle tekst vil styrke elevernes faglige kompetencer som fx bedre sprogforståelse, mundtlig fremstilling og analyse og fortolkning.

Værkstedet foregår på Aarhus Teater i et af vores undervisningslokaler og vil blive varetaget af en professionel teaterpædagogisk underviser.

Hvornår?

Værkstedet udbydes i januar, februar og marts 2021 og har en varighed af tre (klokke)timer. Kan bookes formiddag eller eftermiddag.

Vi anbefaler, at I benytter jer af værkstedet, inden I skal i teatret

Pris

Skoler i Aarhus Kommune: gratis

Andre skoler: 1000 kr.

OBS! Forudsætter samtidigt køb af minimum 20 teaterbilletter

Bestilling

atl [at] aarhusteater [dot] dk

Oplys, at du ønsker dette specifikke teaterværksted, hvilken skole I kommer fra, hvor mange I kommer og kom med nogle forslag til datoer, der vil passe jer. 
 

Praksisworkshop for (engelsk)lærere

Det er også muligt at komme på workshop som lærer (uden elever). Der er stadig ledige pladser d. 24. februar, hvor workshoppen inkluderer forplejning og en billet til aftenens forestilling. Læs mere her: https://www.aarhusteater.dk/brug-teatret/atl/laererkurser/

Yderligere information