Teaterhuset Filuren søger samarbejdspartnere

Af Teaterhuset Filuren - 29.04.2019

Kreativ dans og teater som legende brobygning mellem dagtilbud og skolestart. Teaterhuset Filuren søger i det kommende skoleår samarbejdspartnere til et udviklingsprojekt med fokus på overgangen fra dagtilbud til skolestart.

I relation til Århus kommunes store indsatsområde med stærkere læringsfællesskaber, ønsker vi at tilbyde og udvikle vores erfaring og viden om teater, dans og leg som fagpædagogisk redskab. Vi oplever at vores teaterpraksis tilbyder lærerne ny inspiration til trivsel og kropslige læringsmetoder. Metoderne kan understøtte og udvikle den daglige praktiske tilgang til gode bæredygtige fællesskaber.  Denne erfaring ønsker vi at udvikle yderligere som en ny brobygning i overgangen mellem børnehave og skole.

I projektet  byder vi ind med konkrete aktiviteter med børnene, men det store ønske til samarbejdet med jer er, at I som skole eller dagtilbud, på lige vilkår, byder ind med viden og idégenerering, så vi sammen kan udvikle en tættere praksis, hvor vores forskellige faglige erfaringer kommer hinanden til gavn, i et tværfagligt fællesskab. Teaterhuset Filuren ønsker gennem samarbejdet, at I som lærere og pædagoger får nye konkrete praksisredskaber til at arbejde med stærkere fællesskaber både socialt og i et læringsperspektiv. Redskaber som I kan tage til jer og gøre til et fælles omdrejningspunkt i videreudviklingen af jeres lokale samarbejde mellem dagtilbud og indskoling.

Lyder det som noget din skole eller dagtilbud kunne finde spændende og gerne vil høre mere om, så tøv ikke med at ringe eller skrive til Malene Hedetoft på tlf. 30264339 eller mh@filuren.dk