Teater på skemaet? Smugkig på Teater Katapult

Af Teater Katapult - 03.05.2021

Undervisningsrelevant teater finder du her! Lidt før vores egentlige, offentlige lancering af den nye sæson, byder vi her på ULF byder på et kig ind i fremtiden på Teater Katapult.

Du kan finde, læse + se en masse om de nye, spændende Katapult-forestillinger, som vi synes egner sig godt til at sætte gang i hjerne, hjerte og eftertanke hos elever, studerende og undervisere. Alt sammen her på ULF's portal … inden hele sæsonen om kort tid bliver tilgængelig på Katapults website.

Vi håber, det kunne være relevant for jer at lade en eller flere af forestillingerne indgå som en del af årets undervisning. Som altid på Katapult er der både humoristiske, tankevækkende og alvorlige emner på programmet.

Hvis du vil vide mere, efterspørge undervisningsmateriale med videre, er du velkommen til at kontakte os på info [at] katapult [dot] dk eller tlf. 8620 2699… hvor du også kan bede om at komme på vores skole- og studie-mailliste: Her udsender vi en gang om året en videopræsentation af alle forestillingerne med hilsner og supplerende materiale fra kunstnerne og teaterchef Torben Dahl.

Alle Katapultforestillinger på ULF finder du lige her

Yderligere information