TEATER LEGEPLADS!

Af Teaterhuset Filuren - 08.05.2023

Tænk hvis jeres legeplads blev til noget helt andet? Tænk hvis det ikke bare var gynger og legehus, men luftballoner og et magisk slot? Teater Legeplads - interaktiv teaterpædagogisk workshop, som sætter gang i både hoved og krop ude på jeres legeplads.

Har du en 0. eller 1. klasse? Så har vi, Filuren i Skolen, stadigvæk ledige datoer, hvor I kan få en gratis workshop - fuldt refunderet via ULF i Aarhus - ud på jeres skole. 

Alt det kræver er, at I har to klasser, der kunne tænke sig - klassevis - at bruge 1½ time her i maj/juni på et aktivt teaterlegs-besøg med spændende aktive fællesoplevelser på jeres egen legeplads.

Teater Legeplads er en interaktiv teaterpædagogisk workshop, hvor eleverne gennem en - af teaterpædagogen - guidet deltagende fortælling oplever deres vante legeplads på en ny måde, ser nye sider af hinanden, og som klasse får nye fælles udendørs legeuniverser. Legeuniverser, der gerne skal leve videre efter den professionelle teaterpædagogs besøg, hvorfor der efter workshoppen udleveres et lille let inspirations-/øvelsesmateriale, så elever og lærere selv kan fortsætte legen.

Læs mere om aktiviteten og book her: https://www.ulfiaarhus.dk/grundskole/teater-legeplads

Der kan søges fuld økonomisk refusion til forløbet ved ULF i Aarhus. Der er kun få ledige afviklingsdage så beslut jer hellere i dag end i morgen.