Teater Katapult sæson 2020/2021

Af Teater Katapult - 12.05.2020

Så er alle forestillingerne til Teater Katapult sæson 2020/2021 klar. Find dem på ULF i Aarhus.

Mindst 24 forestillinger og shows står i kø og venter spændt på jer i den kommende sæson på Teater Katapult! Højteknologi lokker med en forvandling til robot i DET FØRERLØSE MENNESKE. Sangerinden KATINKA live på scenen i JAGTEN PÅ DET GODE MENNESKE! Kundby-pigens terrorsag som grundlag i PIGEN MED BOMBERNE. Stjernebestrøet, internationalt livtag med kokain-svøben i STARDUST. KEJSEREN, en frit fabulerende, fræk fortolkning af H.C. Andersens 'Kejserens nye klæder'. Forestillingen VIVA LA FRIDA, der præsenterer en ny og anderledes tilgang til den berømte afdøde mexicanske kunstner Frida Kahlos liv. Og det er endda kun en bid af Katapults program…​

Workshops for skole og ungdomsuddannelser! Derudover kickstarter Teater Katapult denne sæson et nyt projekt for skoler og ungdomsuddannelser. Der bliver gennem forberedende workshops til udvalgte forestillinger mulighed for at facilitere elevens møde med teaterforestillingen. Gennem praktiske øvelser, der både har en fysisk, debatterende og skriftlig karakter, etableres forskellige indfaldsvinkler til den konkrete forestillings virkemidler, genre og tematik, så eleven opnår en dybere forståelse for teater som spejl for deres egen omverden.

Er du lærer eller underviser? For mere info om workshop-muligheden for jeres skole eller ungdomsuddannelse kan du klikke her.

Se alle vores forestillinger på Katapult.dk

Yderligere information