Teater for alle skoletrin

Af Teaterhuset Filuren - 08.12.2020

Teaterhuset Filuren tilbyder i sæson 2021 forestillinger for både indskoling, mellemtrin og udskoling. Der er noget filosofisk for de små, en hyldest til de unge, en historisk kvindes fortælling for de mellemste og lidt til dem, der drømmer om balletten.

Skal I på teatertur i 2021?

"TRE står på hovedet" er den første forestilling i det nye år. Den byder på filosoferen over hierarkier, orden og regler. For hvem må være den første, der sætter sig ned, og hvor mange kan der være i et venskab? Det kan I finde ud af fra 8.-11. februar, når "TRE står på hovedet" vender tilbage. 

Til de unge over 13 år har vi i denne sæson noget helt særligt: "I'de fucking bedste" er en forestilling, der hylder teenagerne. Teenagere er nemlig et helt særligt folk med usete superkræfter - de er der bare altid for hinanden uanset hvad. Forestillingen spiller 12.-19. marts og er endnu en co-producktion mellem Teater Apropos og Teaterhuset Filuren. 

"Ligeværd" er på besøg for en kort stund i april måned, hvor publikum kommer med på lærerig interaktiv rejse gennem Grevinde Danners liv. Det er en rejse i tiden, i politik og en rejse i en stærk kvindes liv, følelser og tanker. Denne forestilling finder du på teatret 12.-13. april. Gæstespil af Teatergrad.

Som afslutning på sæsonen kommer "Prinsesssen på ærten", som er en pixiballet på besøg fra Det Kongelige Teater. Forestillingen inviterer børnene ind i en humoristisk og barok eventyrverden fyldt med genkendelige karakterer. "Prinsessen på ærten" besøger Teaterhuset Filuren 27. maj.

Kontakt os på ims [at] filuren [dot] dk for at få mere information om, hvilke datoer der er ledige til jeres skoleklasser.