Syv Sange om Samvittighed

02.06.2015

hvid støj sceneproduktion, 8-12 år. Ferien er næsten lige om hjørnet, og det er ved at være tid til at planlægge næste års kulturelle indspark. Oplev bl.a. hvid støjs nyeste forestilling Syv Sange om Samvittighed - til læring og forståelse af begrebet samvittighed.

”Jeg burde ikke bruge alle mine lommepenge på slik, argh... Jeg burde besøge moster Sagal noget mere. Jeg har ikke øvet mig på guitaren i 3 uger nu - jeg skal altså i gang igen! Men jeg har lige hjulpet min far med at slå græs, og jeg tog naboens vasketøj ind, da det regnede..." …behøver vi at fortsætte?

En hypermoderne og gnistrende kabaret for de 8-12 årige.
Præmiere d. 1. april 2016.
60 kr. pr. billet til forestillinger på Åbne Scene
Læs mere her

 

Teateroplevelsen påvirker dine sanser, sætter læringsstile i spil, understøtter forskellige intelligenser og gør undervisningsfaget mere alsidigt.  hvid støjs anmelderroste repertoire spænder aldersmæssigt over hele børne- og ungdomsteaterspektret, fra 2 til 18 år.

hvid støjs forestillinger produceres med fokus på de enkelte målgrupper, så de afspejler og bibringer relevans, skaber et intenst og et dynamisk møde, udfordrer sanser og intellekt. Alt i alt teater, der VIL deres publikum!

Turné 2015/2016
hvid støj er fuld i gang med at lave turnéplanen for 2015/16, og vi har derfor for mulighed for at komme forbi jer. Vi turner med forestillingerne:
SKAB (målgruppe 2 år +)
ORd (målgruppe 6-10år)
BRANDEN (målgruppe 13 år +)
CUT// (målgruppe 13år +)