Syng for dronningen. Ny tilmeldingsfrist

Af Sangkraft Aarhus - 14.03.2022

Skal din klasse, dit musikhold eller dit kor synge med i et GigaKor, når Sangkraft Aarhus, Aarhus Jazz Orchestra og Music City Aarhus 2022 sammen med byens børn fejrer Hendes Kongelige Majestæt Dronning Margrethes 50 års jubilæum som regent?

Så er det lige nu, I skal melde jer til. Tilmeldingsfristen er netop blevet forlænget til fredag den 18. marts, så alle har mulighed for at nå at melde sig til.

Sangkraft Aarhus og Aarhus Jazz Orchestra gentager det succesfulde samarbejde om en fælles koncert med et væld af sangglade børn fra byens 3.-6. klasser, men i 2022 arbejder vi på, at kæmpekoret bliver udvidet til et GigaKor, hvor vi måske når helt op på 2022 børn. I har derfor god mulighed for at have flere deltagende klasser fra jeres skole. Ved koncerten medvirker desuden en række af Aarhus’ dygtigste pige- og drengekor.

Til koncerten får vi, i samarbejde med børnene, skrevet en børnenes Music City Aarhus 2022-sang, som tematisk vil tage udgangspunkt i fællesskab, sangglæde og byen, vi bor i.

Bemærk: Det er ikke et krav, at alle børnene i klassen eller koret kan komme med til at synge for Hendes Majestæt, når nu arrangementet ligger i Pinsen. Det vil sige, at hvis nu I selv eller børnene ikke alle kan være den 4. juni, så kan det stadig give mening at melde sig til forløbet her, da der også kommer lokale delprøver i skoletiden i slutningen af maj/start juni, hvor vi samler en del af børnene og synger sammen med en jazzkvartet og dirigent Brian Stenger Poulsen, hvor vi får mulighed for at fyre sangene af som en større flok. Det bliver også meget festligt!

De børn, der kan være med til at synge for dronningen i Pinsen, kan også deltage sammen med deres forældre, hvis ikke I som undervisere kan være til stede. I behøver med andre ord ikke selv være til stede lørdag den 4. juni.

Tirsdag den 15/3 marts kl. 16.00 holder Brian Stenger Poulsen et lærermøde, hvor han gennemgår de musikalske detaljer, og alle noder, noter og øvefiler vil derefter blive sendt ud til alle via mail. 

Fredag den 18/3 er altså den absolut sidste chance for at tilmelde sig det Gigakor, som skal synge for dronningen i anledning af hendes 50 år regentjubilæum. I månederne op til koncerten får de medvirkende skoler to besøg af Sangkraft Aarhus’ dygtige sangkonsulenter.

Yderligere information
Tilmeld antal elever, alderstrin og kontaktperson til ved at skrive en mail til sofie@musiccityaarhus2022.dk. Både skoleklasser og alle slags børnekor i Aarhus er velkomne.