Skolekoncerter med Aarhus Jazz Orchestra

Af Aarhus Jazz Orchestra - 11.09.2020

Der er stadig ledige pladser til Aarhus Jazz Orchestras populære Skolekoncert-forløb i foråret 2021. Tilmeld din klasse med elever fra 3.-5. klasse.

Når det 19 mand store Aarhus Jazz Orchestra afholder skolekoncerter, er der oftest flere hundrede børn fra 3.-5. klasse med på scenen. Både børn, publikum og orkester får en fantastisk oplevelse, og børnene inddrages i en vidunderlig verden af jazz, latin, funk og blues. I de vante rammer får de muligheden for at udforske musikken, styrke fællesskabet og skabe noget stort i samarbejde med deres kammerater og med professionelle musikere. I 2021 finder Skolekoncerterne sted i uge 15 og 16.

Forløbet er for alle 3., 4. og 5. klasser på skolen, der alle arbejder med en række sange i musikundervisningen, som de optræder med på en stor, fælles koncertdag med fuldt bigband. Sangene er skrevet specielt til aldersgruppen, så de får den bedst mulige oplevelse med at arbejde med musikken. Skriv en mail til Aarhus Jazz Orchestra, så du og dine elever får chancen for at få en anderledes og nærværende oplevelse med den rytmiske musik, og for at skabe en stor koncertoplevelse på tværs af tre årgange sammen med professionelle musikere.

Tilmelding foregår på mail til mathilde [at] ajazz [dot] dk. I tilmeldingsmailen skal du oplyse følgende:

  • Navn, mailadresse og telefonnummer på kontaktperson
  • Antal elever i 3., 4. og 5. klasse, samt hvor mange klasser der er på de tre årgange (husk at tilmelding gælder samtlige elever på de tre årgange)
  • Om I har et sted til afholdelse af koncert (OBS: der skal være plads til alle deltagende elever x3)
  • Hvilke koncertdage passer jeres skole (angiv gerne alle de dage, der kan passe jer - se datoer i kolonne til højre)
  • Hvilken skole I kommer fra

Vi gør opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser i Skolekoncert-forløbet, og at Aarhus Jazz Orchestra derfor ikke kan garantere en plads til alle, der tilmelder sig.