Skal din klasse i teatret i foråret?

Af Teaterhuset Filuren - 06.12.2021

Vi er klar ved tasterne - der er stadig forestillinger for alle klassetrin i foråret 2022.

Teaterhuset Filuren præsenterer en unik oplevelse i form af LydSkab, en eksperimenterende forestilling med lyden som hovedrolle. Børnene får en højtaler på og bliver lydbærere. Forestillingen er for indskolingsklasser.

I marts har vi stadig ledige billetter til ungdomsforestillingen TYVETYVE af Teater Apropos, i samarbejde med Syddjurs Egnsteater, Syddjurs Bibliotek og Teaterhuset Filuren. Udgangspunktet for fortællingen er over 100 dagbøger skrevet af unge i Aarhus og Syddjurs under coronanedlukningen. En fortælling om unges tanker. Med udgangspunkt i dagbøgerne bliver forestillingen en undersøgelse af den langvarige effekt af coronakrisen hos de unge. Har de unge glemt hjemsendelserne et halvt år efter det hele er slut? Eller sætter nedlukningen spor i deres drømme og fremtidstanker for eftertiden?

For 2.-5. klassetrin viser vi forestillingen VÆK af Teater Fluks. VÆK handler om Stump og hendes bedstefar - en forestilling om demens og om hvordan hukommelsen kan svigte (OBS kun 2 forestillinger).

Alle forestillinger er refusionsberettigede.