Skab de bedste muligheder for unge i den digitale økonomi

Af Dentsu Aegis Network - 12.02.2020

Efterspørgslen efter digitale evner stiger markant. Derfor stiller bureaugruppen Dentsu Aegis Network nu sin viden og engagement gratis til rådighed i uddannelsestilbuddet, The Code, der præsenterer børn og unge for medier, teknologi og data.

Medier, marketing, data og teknologi er i det 21. århundrede en fast og tydelig del af livet hos mennesker i alle aldre. Medierne bruges i både skolen og i fritiden, og for mange voksne er medier, data og teknologi blevet gjort til en levevej. Men medier og teknologi skaber ikke kun muligheder og optimisme. Den globale undersøgelse ‘The Society Index’ (Dentsu Aegis Network, 2019) viser, at kun 45% af befolkningen er optimistisk omkring den digitale økonomis muligheder. Andre undersøgelser peger på, at borgerne er bekymrede for udsigten til at miste jobs grundet digitalisering, mens en stor andel af befolkningen er bekymret for, om de mon har de rette kompetencer til at få succes i et samfund, der forandrer sig hurtigere end nogensinde før.

Hos Dentsu Aegis Network tror vi på, at medier og digitalisering skal give muligheder – ikke bekymringer. Derfor lancerer vi ‘The Code’, som skal hjælpe børn og unge med at højne deres viden om medier, marketing, teknologi og data for at skabe optimisme omkring fremtiden.

Formålet med The Code er at konvertere den digitale økonomis udfordringer til muligheder for børn og unge. Hos Dentsu Aegis Network håber vi, at både lærere, uddannelsesinstitutioner og lovgivende instanser vil være med til at sikre, at børn og unge føler sig optimistiske og fulde af gåpåmod i en verden, hvor medier, teknologi og data kun bliver mere dominerende.

Vi har sammensat en række forskellige workshops omhandlende forskellige emner indenfor medier, marketing, teknologi og data. Hver workshop har i udgangspunktet en varighed på 1,5-2 timer og vil blive faciliteret på uddannelsesinstitutionerne af engagerede eksperter fra Dentsu Aegis Network. Som underviser kan du kontakte Dentsu Aegis Network, som sender dygtige ansatte afsted for at undervise eleverne i et givent emne. Her kan du læse mere om projektet og om de forskellige muligheder: https://thecode-dentsu.dk/