Seksuelle gråzoner på skoleskemaet

Af RedenUng Aarhus - 04.11.2021

Alle RedenUng Aarhus undervisningsforløb om seksuelle gråzoner, grænsesætning i datingliv og konsekvenserne ved sugardating er gratis hele 2022.

Få besøg af RedenUng Aarhus og sæt datingliv og seksuelle gråzoner på skoleskemaet.  I vores tre undervisningsforløb 'Grænser i gråzonen', 'Dating for sugar & nøgenbilleder' & 'seksuelle gråzoner' starter vi dialogen med dine elever om mulige konsekvenser ved manglende grænsesætning, seksuelle gråzoner og salg af seksuelle ydelser.

Formålet vores undervisningsforløb er gøre unge mere bevidste om egne grænser i mødet med nutidens datingliv og seksuelle gråzoner, samt hvilke mulige konsekvenser de kan støde på ved sugardating/gråzoneprostitution.

Vi arbejder elevinddragende gennem dialogiske øvelser og ud fra et normkritisk perspektiv.

Flere undersøgelser viser, at et større antal unge sælger seksuelle ydelser. Vi har i RedenUng Aarhus et stort kendskab til, hvilke risici og konsekvenser gråzoneprostitution og sugardating kan have for unge mennesker.

Yderligere information
Alle vores forløbet varer 2 timer med en indlagt pause på 10 min. Har du særlige ønsker i forhold til varighed er du meget velkommen til at tage kontakt.