Salaam Filmfestival i DOKK1 Aarhus

I limbo filmvisning og oplæg til Salaam Filmfestival

Af Salaam Film og Dialog - 10.12.2020

Salaam Filmfestival stiller skarpt på asyl, asylcentre, fattigdom, flygtninge og menneskehandel i filmen I limbo, når oplægsholder Khaled Ksibe skaber dialog med børn og unge.

Salaam Filmfestival inviterer til stærke, oplysende og tankevækkende filmoplevelser og personlige møder med vores flerkulturelle oplægsholdere, der udfordrer stereotyper og nuancerer holdninger. Alle vores film rejser aktuelle diskussioner under et eller flere af FN´s verdensmål. Læs mere om Filmfestivalen i Aarhus på vores hjemmeside salaam.dk eller her:

NY DATO - I limbo, DOKK1, Aarhus

22/04/2021 kl. 11:30

Salaam Filmfestival kommer til DOKK1 med dokumentarfilmen I limbo, som følger Edward fra Nigeria, der er handlet til Danmark for at sælge stoffer. Men Edward vil ikke være kriminel. Han begynder at kæmpe mod menneskehandel og søger asyl i Danmark. Det danske asylsystem nedbryder Edward psykisk og han bliver anklaget for vold mod en ansat i asylcentret. Men Edward giver ikke op, heller ikke da det endegyldigt står klart, at han ikke kan få asyl i Danmark.

Vores oplægsholder vil tale med eleverne om hvad indebærer menneskehandel og hvorfor eksisterer det stadig? Hvorfor kan Edward ikke få asyl, når han er forfulgt? Oplægget kommer også ind på FN’s verdensmål 1: Afskaf fattigdom, 10: Mindre ulighed og 16: Retfærdighed og stærke institutioner.

OPLÆGSHOLDER: Khaled Ksibe

Dokk1
Hack Kampmanns Plads 2
8000 Aarhus C

Yderligere information
Se traileren til I limbo her