Rummet kalder!

29.06.2015

Science Museerne, lærere og elever i grundskolen. Kom og bliv inspireret til nye aktiviteter til naturfagsundervisningen udviklet i anledning af Danmarks første ESA-astronaut, Andreas Mogensens, første rummission.

Rummet kalder på Steno Museet – spændende inspirationsdag for naturfagsundervisere på mellemtrinnet og i udskolingen.
Bliv introduceret til nyt undervisningsmateriale, og få konkret inspiration til aktiviteter med relation til rumfart og til Andreas Mogensens mission til den internationale rumstation ISS.
Det er gratis at deltage og kurset udbydes i samarbejde med Naturvidenskabernes Hus og Nordisk Esero (European Space Education Ressource Office).
Dato: 5. august 2015 kl. 8.30 til 15.00.
Tilmeld via mail til kontakt [at] nvhus [dot] dk
Se info og program

Vi glæder os også til den 1. september, hvor vi i samarbejde med Stellar Astrophysics Centre (SAC), Aarhus Universitet tilbyder spændende launch-aktiviteter, når Andreas Mortensen efter planen opsendes fra Kasakhstan.
Følg med på www.rumrejsen.dk og www.ciencemuseerne.dk
Alle aktiviteter i relation til Rumrejsen er støttet af Nordea-fonden og Lundbeckfonden.
 
Tip til planlægningen af det nye skoleår!
Ole Rømer Observatoriet ”åbner op for nattehimlen” igen fra d. 7. september på hverdagsaftener. Det er gratis, men nødvendigt at booke på forhånd på tlf.:  8715 5415 tirsdag-fredag kl. 9-16 og lørdag-søndag kl. 11-16. Se mere på www.sciencemuseerne.dk.