Reden Ung med et tilbud til udskolingen

Af RedenUng Aarhus - 27.04.2023

Reden Ung er fortsat et gratis tilbud til udskolingen om undervisning, resten af året og i 2024 - og det er vi særligt glade for!

Lidt om selve undervisningsforløbet:  

Reden Ung tilbyder undervisningsforløb der omhandler (seksuelle) grænser. Det vil sige, at vi kan bidrage til, at eleverne opnår en større forståelse for:  

- Egne (seksuelle) grænser
- Andres (seksuelle) grænser
- At grænser er flygtige

I Reden Ung arbejder vi også med forebyggelse af udveksling af intimitet for goder blandt unge (også kaldt bytterelationer). Derfor har vi i undervisningen også fokus på: 

- Grænsesætning
- Byttedating
- Dating på de sociale medier
- Hvordan man kan passe på sig selv online
- Lovgivningen inden for deling af nøgenbilleder
 
Vores undervisning er elevinddragende, da vores erfaringer på forskellige skoler viser os, at det er selve aktiveringen af de unge selv, der er med til at starte en god dialog. I undervisningen tager vi udgangspunkt i forskelligartede øvelser og cases bl.a. en grænseøvelse.
Vi bestræber os altid på at skabe et trygt rum uden nogen form for løftede pegefingre, og vi afslutter altid undervisningen med en henvisning til vores rådgivning, hvor eleverne anonymt kan henvende sig med det, de har på hjerte. I kan læse mere om alle vores tilbud på: www.redenung.dk

Reden Ung har også været med til at udvikle samtalekortene ''Sukkerland''. Samtalekortene er udviklet med henblik på at kunne tage dialogen med en gruppe af unge og give dem forskellige perspektiver på grænser, gode råd, dilemmaer, cases og spørgsmål om alkohol og rusmidler med et let, legende og sjovt udgangspunkt. De kan købes for 100 kroner på vores hjemmeside eller efter aftale med Sheila, Reden Ung i Aarhus. 

Kontakt Sheila på email sb [at] reden [dot] dk eller telefonnummer 51 64 97 84 for at booke et undervisningsforløb eller for at høre mere om vores samtalekort :-)

De bedste hilsner, 
Reden Ung i Aarhus 
 

Yderligere information