[pAp]-[kAs] nomineret til en Reumert

pap-kas

Af hvid støj sceneproduktion - 04.06.2020

forestillingen [pAp]-[kAs] af hvid støj sceneproduktion er nomineret til en Reumert i kategorien Årets børne- og ungdomsforestilling.

Torsdag den 4. juni annonceredes de nominerede til Årets Reumert - en dag, hvor mange teaterfolk i spænding sidder klar, når de nominerede offentliggøres. Til stor glæde og jubel for hvid støj sceneproduktion er den nyeste forestilling, [pAp]-[kAs] for de 5 mdr. til 5-årige, nomineret i kategorien Årets børne- og ungdomsforestilling.

Dermed er det turnerende børne- og ungdomsteater kommet i flot selskab  som nomineret til en af Danmarks mest prestigefulde priser for scenekunst. Det er et skulderklap, som teatret er dybt beærede over og stolte af, og som giver et ekstra skud energi og blod på tanden til fremtidige produktioner.

"Vi blev selvfølgelig helt vildt glade, da nomineringen tikkede ind. Det er jo altid dejligt at vide, at man er blevet set og blive anerkendt for sit arbejde - også når man er så lille et teater, som hvid støj, som kæmper for hver lille tilskuer og hver enkelt støttekrone. Vi er glade og pivstolte!" udtaler kunstnerisk leder Charlotte Ladefoged.

Årets Reumert er en fremtrædende pris, der sætter fokus på den levende scenekunst både for at hædre nogle af de største, danske kunstnere og for at stimulere interessen for det levende teater.

Nomineringen er nummer 2 i rækken for forestillingen, der i januar vandt prisen som Årets Forestilling ved Scenekunstens Priser i Aarhus.

[pAp]-[kAs] turnerer i sæson 20/21 og 21/22. Der er stadig ledige dage i sæson 20/21 for de hurtige.

 

Yderligere information
Læs mere om forestillingen og hvordan du får os på besøg på linket her