[pAp]-[kAs] Konkurrence - vind billetter

[pAp]-[kAs]

Af hvid støj sceneproduktion - 03.10.2019

Har du og din daginstitution sikret jer en teateroplevelse i julen? hvid støj er i gavehumør, så du kan nu vinde 15 billetter til forestillingen [pAp]-[kAs] for de 1/2 til 3 årige, når den spiller på Aarhus Teater i december.

 [pAp]-[kAs] er en sanselig forestilling for de mindste og deres familier, hvor de små inviteres til at lege med! Ved brug af musik, melodier, bevægelse - og selvfølgelig papkasser – bringer skuespillerne de små tilskuere legende ind i en historie, der kan nydes af alle uanset alder.

Du har mulighed for at vinde 15 billetter til en forestilling enten i uge 49 eller uge 50 (inklusiv voksne). Sidste frist for at deltage er den 24. oktober.

Yderligere information
For at deltage i konkurrencen skriv til book@hvid-stoj.dk med: - hvilken institution der deltager - om I ønsker at vinde billetter til uge 49 eller uge 50 Vindere trækkes og kontaktes direkte i slutningen af oktober Spilleperiode d 04.12.2019-14.12.2019 Mandag-torsdag: kl 9.30 og 10.15 fredag-lørdag: offentlige forestillinger. Læs mere på Aarhus Teaters hjemmeside Der kan købes billetter til resten af spilleperioden til: 60,- pr. barn/person (inkl. moms)