Overvær inspirerende workshop med Panda van Proosdij og ungdomskor

07.04.2015

JuniorEVE og EVE, korledere og musiklærere. I weekenden d. 18.-19. april får korene EVE og Junior EVE besøg af den hollandske voice coach Panda van Proosdij. Panda vil arbejde med korene med den metode, hun kalder 'Voice & Physique', som sigter på at få stemme, krop og udtryk til at hænge sammen.

Vi vil hermed gerne invitere til, at korledere og musiklærere kan komme og overvære Pandas arbejde denne weekend. Det er muligt at overvære workshops i dele af eller hele weekenden.

Panda har de senere år været en hyppigt brugt og meget populær workshop/masterclass instruktør hos flere danske børne- og ungdomskor, og i hendes arbejde er der masser af brugbar inspiration at hente til ens egen musiklærer – og korlederpraksis.

Workshoppen er en del af et længerevarende arbejde med at stimulere og udvikle kropslig bevidsthed hos korsangere og dirigenter og støttes af Børnekulturhusets børnekulturpulje.

Workshops finder sted:
Lørdag d. 18. april: 10-13 EVE (15-22 år) 13.30-17 Junior EVE (11-15 år)
Søndag d. 19. april: 10-15 EVE

Workshoppen foregår på Egaa Gymnasium, Mejlbyvej 4, 8250 Egå i Musikhuset, som ligger i en bygning for sig, til venstre for hovedbygningen. Hovedbygningen er låst i weekenden, så man skal gå direkte over til Musikhuset.

Deltagelse i arrangementet er gratis. Dog vil vi gerne have besked om, hvor mange vi kan forvente, der møder op. Vi byder på kaffe og kage undervejs. Der kan ikke købes mad på stedet, så ligesom sangerne skal man selv medbringe sin frokost.

Hvis du ønsker at deltage, skal du senest torsdag d. 16. april sende besked til Birgitte Næslund Madsen på bm [at] egaa-gym [dot] dk