TO - nyt teaterværksted i samarbejde med Opgang2

Af Aarhus Teater - 05.03.2019

Som noget nyt udvikler Opgang2 og Aarhus Teater Læring et teaterværksted skræddersyet til unge fra 14 år og op. Teaterværkstedet finder sted på Aarhus Teater og tager udgangspunkt i Opgang2 Turnéteaters nye forestilling TO. Kurset er GRATIS for skoler i Aarhus Kommune.

Teaterværksted om venskab, drifter, instinkter og overlevelse

Bo og Nadim står og fisker. Søen spejler himlen, træerne og de to barndomsvenner. Under overfladen – dybest nede i mørket – kredser en gedde. Den er sulten.

”Hvad er der med dig?”
”Ikk’ noget!”
”Det kan jeg da mærke, der er!”
”Så mærker du forkert!”
”Får du for lidt fisse?”
”Tal for dig selv!

Gennem en blanding af diskussion og teaterøvelser, der sætter krop og hoved i spil, oplever og opdager eleverne tematikken om venskab og fællesskab i TO og får en unik mulighed for at forstå sig selv i forhold til forestillingen.

FAKTA teaterværksted om TO:

Målgruppe: Elever i folkeskolens udskoling og ungdomsuddannelserne. Særligt relevant til skoler, der har bestilt billetter til forestillingen.
Periode: til 1. maj 2019
Varighed: 2 timer
Tidspunkt: Vi anbefaler værkstedet om formiddagen kl. 9 eller 9.30 - særligt til skoler, der skal se TO kl. 12.00. Du kan dog også bestille værkstedet til andre tidspunkter.
Sted: I ATLs undervisningslokaler. Workshoppen på din skole kræver et lokale, hvor der er plads til, at alle elever kakn arbejde fysisk på gulvet samtidigt.
Pris: GRATIS for skoler i Aarhus Kommune / 1.000 kr. for andre skoler

Yderligere information
Bestilling: Skriv til atl@aarhusteater.dk