Ny dato: lærerkursus DEN UENDELIGE HISTORIE

14.08.2018

Har du lyst til at få konkrete redskaber til at arbejde med teaterversionen af Michael Endes DEN UENDELIGE HISTORIE, så har du muligheden på Aarhus Teater Lærings lærerkursus 14. november (datoen er blevet flyttet fra 15. november).

Kurset er særlig relevant for lærere i dansk, drama og kristendomskundskab i indskoling og mellemtrin samt præster med konfirmationsforberedelse. Kurset afsluttes med spisning og generalprøven på forestillingen Den uendelige historie Kl. 19.00.

På kurset vil du få præsenteret undervisningsmaterialet og selv afprøve både skriveøvelser og dramaøvelser fra materialet. Efter dette kursus er du klædt på til at bruge forestillingen i din undervisning. Mange af øvelserne kan også bruges på andre forestillinger, så du får hermed inspiration til at inddrage teaterforestillinger i din danskundervisning.

Vi udarbejder også et undervisningsmateriale med baggrundsviden og konkrete øvelser til indskoling, mellemtrin og konfirmandforberedelse. Du finder materialet på AT Lærings hjemmeside primo oktober.

OBS. Ny dato: ONSDAG 14. november kl. 13.30-18.  Herefter spisning og teaterforestilling.

Målgruppe:
Lærere i bl.a. dansk, drama og kristendomskundskab i folkeskolens indskoling og mellemtrin samt præster med konfirmationsforberedelse.

Forplejning:
Der vil være kaffe, te og vand undervejs samt en sandwich og 1 øl, vand eller vin kl. 18. Det er en god idé at spise frokost inden kurset.

Forestilling:
Deltagerne får hver en billet til forpremieren på Den uendelige historie kl. 19.00 på den nyrenoverede Store Scene

Pris:
300 kr. pr. deltager.
I prisen indgår workshop, forplejning og teaterforestilling.

Tilmelding:
Tlf. 7021 3021 / [billet [at] aarhusteater [dot] dk]
Bindende betalingsfrist senest 1. november 2018