Nu er det igen tid til at lægge årsplaner!

Af Teaterhuset Filuren - 23.06.2020

Husk at Teaterhuset Filuren har teaterpædagogiske forløb, der er lige til at lægge ind i din årsplan.

Hvad f.eks. med vores nyeste mellemtrinsforløb Fantasi, teater, leg og dans, hvor der leges med kropsudtryk og fysisk fantasi? Eller er du dansklærer og synes det kunne være fedt med en dagsworkshop, som hjælper dine elever til at komme under huden på aktantmodellen, så kommer vi ud og gøre den levende på gulvet sammen med eleverne.

Vi har forløb, hvad enten du vil have teater eller dans ind som redskab i din undervisning, sætte fokus på klassens sociale trivsel, give udskolingselever en fornemmelse af egen krop og hvordan den spiller med i en formidlingssituation, eller bare gerne have et input udefra til at sætte ekstra fokus på krop, bevægelse, fantasi, kreativitet og æstetisk skaben som elementer i din klasses læringsmiljø.

Klik ind her https://filuren.dk/i-skolen og se, hvad vi har at tilbyde, søg os på ULF i Aarhus eller skriv eller ring direkte til Filuren I Skolen ved Malene Hedetoft mh [at] filuren [dot] dk / 30264339

Der kan søges ULF refusion til alle vores teaterpædagogiske forløb.

Vi tager naturligvis Covid-19 retningslinjer meget seriøst, og har derfor indrettet forløbene, så det både er sikkert for børnene og underviserne.