'Ildsjæl', gratis workshop og Filuren i sommerhumør

29.06.2015

Teaterhuset Filuren, 0-6 & 13-16 år. I marts 2016 spiller vi ungdomsforestillingen 'Ildsjæl' i Filurens sal. I forbindelse med forestillingen tilbyder vi før-workshoppen 'Klædt på til teater'. Og så er Filuren i sommerhumør! Derfor kan institutioner nu købe billetter til en flad 50`er til alle vores forestillinger.

'Ildsjæl'
I marts 2016 spiller vi ungdomsforestillingen 'Ildsjæl' i Filurens sal. En forestilling om radikalisering og ildsjæle for unge mellem 13 og 16 år. I forbindelse med forestillingen tilbyder vi før-workshoppen 'Klædt på til teater', som er en 4-lektioners workshop i gymnastiksalen i ugen op til at klassen skal ind og se forestillingen. Her gives eleverne, via teater/dramaøvelser, et indblik i forestillingens temaer og virkemidler, og de går ind til forestillingen med en helt særlig forforståelse.

Ildsjæl er en vedkommende fortælling, der ikke kun handler om at være ung, om radikalisme, ekstremisme, fanatisme, om døden, men som også handler om at tage ansvar for ens handlinger - og om at alt hvad du gør i dit liv har betydning for dig, men også for din familie og venner.
Læs mere her

Filuren er i sommerhumør!
I anledning af sommerens (forhåbentligt) snarlige komme har vi valgt at sætte priserne ned på vores billetter. Institutioner kan derfor nu købe billetter til en flad 50`er til alle vores forestillinger.  
Husk at vores forestillinger er refusionsberettigede.

Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer.