Nationalt filmprojekt med animationsskolen

31.05.2021

Vær med til at lave animationsfilm om fællesskab og samarbejde. Animationsskolen leder efter klasser fra 3. – 5. klasse i hele landet, som kunne tænke sig at være med. Det er gratis at deltage.

ANIMOK og Interact er i år gået sammen om at sætte fokus på, hvad børn forstår ved fællesskab og samarbejde, som en del af Interact's tilbagevendende EC-Day (European Collaboration Day).

Eleverne vil lære en masse spændende om fællesskab, og lære at lave deres helt egen animationsfilm. I skal selv stå for at lave filmene, når det passer ind i jeres skema, men der vil både være et online introduktion workshop for de deltagende lærere/pædagoger, og et online undervisningsmateriale, som eleverne kan arbejde med.

Filmprojektet går i gang her i juni og slutter af under Viborg Animation Festival i September, hvor filmene vil få premiere. 

Aktiviteter

Forløbet består af:

  • Juni-august: Online introduktionsmøde for de deltagende lærere eller skolepædagoger
  • August: Et online undervisningsmateriale rettet mod eleverne, som vil guide dem igennem produktionen af deres animationsfilm
  • August - midt september: animationsproduktion ude i klasserne i hele landet. Der er mulighed for at kontakte ANIMOK, hvis der er brug for teknisk hjælp.
  • Viborg Animation festival, Uge 39: Premiere på alle filmene. Derefter vil filmene turnere rundt i DK og Europa. 

Partnere i projektet:

  • Interact:

Afholder hvert år EC-day i europæiske lande, hvor man arbejder for at skabe bedre og stærkere samarbejder mellem mennesker, kulturer og landegrænser.
www.interact-eu.net
ecday.eu

  • ANIMOK

Er Viborg Animation Festivals særlige programspor for dagtilbud, skoler og ungdomsuddannelser. ANIMOK/VAF har til huse på The Animation Workshop i Viborg, som er en af verdens bedste animationsskoler.
www.animok.dk

Så tilmeld jer hos ANIMOK – skriv til dlun [at] via [dot] dk

Yderligere information