Narnia - Løven, heksen og garderobeskabet

24.04.2017

Den fortryllende historie om eventyrlandet NARNIA spilles på Aarhus Teater i november. Der vil i år være flere skoleforestillinger samt billetter til både elever og lærere til 60 kr.

Årets skole- og familieforestilling på Store Scene er den fortryllende historie om eventyrlandet Narnia. Her sættes fantasien i spil, når de fire søskende Peter, Susan, Edmund og Lucy under anden verdenskrig installeres af deres mor på et mystisk engelsk gods. Under en gemmeleg opdager de ved et tilfælde indgangen til Narnia i et garderobeskab, og sammen træder de ind i en magisk verden med talende dyr, skovguder, dværge og kæmper.

I Narnia regerer den onde, hvide heks. Hun har kastet en forbandelse over landet og indhyllet det i en 100 års vinter. De fire børn drager sammen med den gådefulde og mægtige løve Aslan og hans hær i kamp for at bryde heksens magt. Det bliver et drabeligt slag om retten til at leve i frihed.

”Narnia - Løven, heksen og garderobeskabet” er baseret på C.S. Lewis’ skattede roman af samme navn. Det er et storslået og klassisk eventyr om kampen mellem det gode og det onde, og Narnia sættes smukt i scene af Frede Gulbrandsen. Som instruktør er han især kendt for sine fantasifulde forestillinger ”Røde Orm” og ”Skammerens datter 1 og 2”.

NARNIA spiller på Store Scene fra den 24. november 2017  til den 13. januar 2018

Skoleforestillingerne spiller kl. 12.00

Pris: 60 kr. for elever og lærere

Aldersgruppe: Fra 1. klasse og opefter

Yderligere information
Bestil billetter til skoleforestillingen på billet@aarhusteater.dk