Musik, sang, bevægelse og leg med Skrallebang

Af Radar - 24.06.2024

Aarhusianske dagtilbud inviteres til fantastiske, lærerige og sjove koncerter med Skrallebang

Vi glæder os til at invitere de aarhusianske dagtilbud indenfor til livsbekræftende musikoplevelser for børn. 
Gældende for alle Skrallebang-koncerterne er, at børnene er aktive, både i flok foran scenen, men de inddrages også via historiefortælling, udklædning og konstant pingpong med musikerne på scenen.

Koncerterne henvender sig hovedsageligt til børn mellem 3 og 6 år samt eventuelle specialklasser og institutioner.

”Vi vil gerne videreformidle vores glæde for musik, sang, bevægelse, leg og for de gode fortællinger. Vi har de seneste år arbejdet en del ud fra eventyr og børnebøger, og sammensat flere temakoncerter med fortællingerne som omdrejningspunkt. Vi brænder for at levere anderledes børnemusik på rigtige instrumenter og på grej, der har samme kvalitet, som det de voksne kræver, når de går til koncert. Ikke mindst derfor er samarbejdet med Radar genialt”, siger Nana og Søren fra Skrallebang.
Radar har præsenteret børnekoncerter med Skrallebang siden 2017.

Salen vil efter hver forevisning være åben, hvor institutionerne er meget velkomne til at blive hængende og eksempelvis spise medbragte madpakker.

DATO FOR DE KOMMENDE KONCERTER:

Tirsdag den 24. september
Tirsdag den 29. oktober

Tirsdag den 26. november

Yderligere information
Skrallebang består af musikerne Nana Bang Kirkegaard og Søren Jensen. For lidt mere end 10 år siden døbte de sig selv SKRALLEBANG og de spiller i dag mere end 100 aktive børnekoncerter hvert år. I april 2021 udkom SKRALLEBANGs anden udgivelse SKRALLEBANG og børnebøgerne.