Monsieur Ibrahim & koranens blomster

Af Teater Katapult - 26.06.2019

Forestillingen Monsieur Ibrahim & koranens blomster gæstespiller på Teater Katapult. Det er Holbæk Teater, der står bag. Her udfolder sig en smuk og rørende historie, baseret på Éric-Emmanuel Schmitts bog. Historien om Momo, der som 13-årig bliver forladt af sin far og bliver forældreløs. Han knytter et venskab for livet med den gamle arabiske kioskejer Ibrahim (spillet af Troels II Munk), der hjælper ham med at opbygge sin egen identitet og selvværd.

Momo er en ensom teenager, der bor med sin fraværende og sorgramte far. Momo er ved at opdage sine følelser for det modsatte køn. Han har et godt øje til naboens datter, men hun svigter ham på det groveste. Han vender sig i stedet til en af kvarterets prostituerede, som han får råd til ved at stjæle i Ibrahims butik og sælge af farens mange bøger.

Da faren en dag vælger at flygte fra det hele, bliver kioskejeren Ibrahim den eneste voksne i Momos liv. Med sin omsorg og livsvisdom formår Ibrahim at gøre livet udholdeligt for Momo. Han hjælper med at lette hadet fra Momos sind, styrke hans selvværd og finde sig selv.

Troels II Munk spiller Momo, der som voksen mindes Ibrahim og deres venskab.

Målgruppe: Ungdomsuddannelserne

Yderligere information