Ledige pladser på Skab Musikken

Skab Musikken - sæt spotlys på eleverne

Af Musikforeningen MONO - 07.02.2022

Musikforeningen MONOs populære musikforløb for udskolingselever, Skab Musikken, er klar med ledige pladser efter en hård periode med nedlukninger.

Sæt eleverne i spotlyset og oplev hvordan de udfolder deres kreative evner. Det har vi hos Musikforeningen MONO gjort siden 2014, og dermed været vidne til hvor initivrigt, samarbejdende og ansvarsfuldt eleverne går til opgaven. Forløbet Skab Musikken fordrer netop dette, at man samarbejder, finder sin rolle og tager ansvar, og belønningen er klar: en aften på scenen, foran publikum, med et stykke musik man selv har skabt.

Hos Musikforeningen MONO stiller vi alle faciliteterne til rådighed i et øvehus, der allerede rummer 500 af byens musikere. Og vi stiller netop den ekspertise til rådighed der gør, at vi kan skabe ny musik med eleverne på kort tid. Husets banddoktorer, som vi kalder dem, har netop som deres spidskompetence at inspirere, hjælpe og drive et forløb der ender med et godt resultat. Skab Musikken er ikke udelukkende for elever der allerede mestrer et instrument eller sin sangstemme, men et forløb for elever (og musiklærere), som vil prøve kræfter med det at skabe ny musik.

Forløbets form aftales specifikt med den enkelte lærer fra skolen: Hvornår skal det foregå og over hvor lang en periode? Forløbet indeholder som udgangspunkt fem mødegange: tre øve- og udviklingssessions, hvor musikken skabes og teksten skrives, derefter en tur i indspilningsstudiet, og til sidst en tur på scenen foran familie og venner. 

Forløbet er gratis for den enkelte skole. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne. Vi er klar til at tage imod både i foråret og efteråret 2022.

Yderligere information