To ledige datoer til danseforløb i november

07.09.2023

Du kan tilmelde 100 elever fordelt på to workshops på én dag ude på jeres skole til danseforløbet Back Into Time med tre professionelle dansere.

I Back Into Time møder I tre dansere (2GROOVE), som gerne vil inspirere andre til at danse og bevæge sig frit og til ikke at være bange for at være sig selv og at være ny til noget. Selv er danserne fjollede, forskellige og giver sig hen i nuet, når de tager jer med på en rejse gennem mange måder at udtrykke sig på med kroppen. Forestillingen er også en fortælling om fællesskab, opbakning og frihed til at udtrykke sig. Gennem en række dansestilarter med hver sin musikform, hvert sit groove og måde at bevæge sig på viser Back Into Time vej ind i en fantasiverden, hvor dans kan være alt, og hvor intet er forkert - så længe man leger med at udtrykke sig gennem bevægelse. Det kommer I til at mærke på egen krop ved at deltage, få sved på panden og mærke pulsen og groovet i musikken.

Forløbet henvender sig til elever i 3.-10. klasse. Du må gerne blande klasser, men eleverne, som deltager i workshoppen sammen, skal være nogenlunde jævnalderende.

Den 24. og 28. november er ledige. Tilmelding efter først-til-mølle-princippet.

Er du lærer i indskolingen kan du kigge på danseforløbet NET i stedet: https://www.ulfiaarhus.dk/grundskole/danseforloeb-net