Lærerkursus PAGTEN

Af Aarhus Teater - 14.05.2019

Aarhus Teater Læring inviterer til et fagligt lærerarrangement onsdag 13. november 2019, som afsluttes med spisning og forpremieren på vores nye familieforestilling PAGTEN, der bygger på DR's meget populære julekalender fra 2009.

På kurset møder du filminstruktør Maya Ilsø, der skabte julekalenderen til DR, og Helle Krogh Madsen, leder af Folkekirkens Skoletjeneste, København – Frederiksberg. Sammen modtog de N.F.S. Grundtvigs Pris 2010 for "et lykkeligt samspil mellem det medrivende og umiddelbart fængslende drama på skærmen og den pædagogiske bearbejdelse i klasseværelset eller konfirmandstuen."På kurset vil de fortælle om tankerne bag tv-serien og hvordan Grundtvig kom til at spille en hovedrolle i PAGTEN.

Vanen tro får du naturligvis også mulighed for at afprøve en række teaterøvelser i forbindelse med PAGTEN, som du direkte kan omsætte i klasseværelset.

Læs mere om PAGTEN og se spilledage for skoleforestillinger kl. 12

Yderligere information
Kurset henvender sig primært til lærere i indskoling / mellemtrin og koster 350 kr. pr. deltager. Beløbet dækker kursus, forplejning og teaterbillet til PAGTEN samme aften.