Gratis

TEGN

Beskrivelse

ULF i Aarhus inviterer i samarbejde med Børnekulturhuset til gratis inspirationskursus i tegning - billedkunstner Line Frøslev er dagens underviser.

Måske tror du ikke, du kan tegne, eller måske er du allerede en mester? Men vi kan alle bruge inspiration til nye teknikker, materialer og motiver.Kurset giver dig inspiration til arbejde med tegning i dine fag – og selvfølgelig også i faget billedkunst. Børnekulturhuset har i de næste syv måneder fokus på, at ALLE KAN TEGNE, og i den forbindelse kan der bookes workshops for skoleklasser på Børnekulturhuset. Find workshops til skoleklasser her

Dagen består af en masse inspiration, både fra Line Frøslev og Malene Lynggaard. Du skal også selv medbringe en god idé fra din undervisning til dagens deltagere. Børnekulturhuset udgiver også et inspirationshæfte til eleverne, som vil være tilgængelig både i bogform og digital version i januar 2021. Det bliver derfor et sandt potpourri af ideer, du får med dig hjem.

Line Frøslev underviser på efteruddannelsen i Billedkunst på VIA og på Billedskolen i Hinnerup. Hun er selv udøvende kunstner og har netop udgivet Billedkunstbogen ‘Boost din Billedkunst’.

Forplejning

Morgenmad, frokost, kaffe og kage er inkluderet i prisen.

Kontakt
Malene L. Thomassen
41856671
Materialer

Hent invitationen i en printvelig udgave her:

Sted
Børnekulturhuset
Valdemarsgade 1F
8000 Aarhus C
Tilmelding
Tilmelding
Tilmeldingsfrist
08.09.2020