Gratis

Musikdramatisk personaleworkshop

Beskrivelse

Få besøg af Børnekulissen til en inspirerende musikdramatisk personaleworkshop, som går i dybden med, hvad læreplanstemaet om æstetik, fællesskab og kultur indeholder, og hvordan I kan arbejde med at omsætte og forankre arbejdet med dette tema i hverdagen med børnene.

Workshoppen kan bestilles i forlængelse af arbejdet med udvikling af læringsmiljøet i dagtilbuddet med faglige inputs og konkrete måder at skabe æstetiske læringsaktiviteter, hvor kroppen og sanserne er i fokus, og hvor afsættet er børns legekultur, fantasi, nysgerrighed og gåpåmod.

Vi kommer rundt om legens grundformer og betydning og om den voksnes skiftende positioner i.f.t til børns udfoldelse af leg. Hvad sker der med legen, når vi står foran, ved siden af og bagved barnet? Og hvordan griber vi barnets initiativer ind i denne sammenhæng?

Vi arbejder ligeledes med stemmens og kroppens virkemidler i leg, musik og drama, og hvordan brugen af rekvisitter kan give liv til fortælling og leg og skabe fordybelse i et eksperimenterende og undersøgende læringsrum.

Kurset er relevant for pædagisk personale, der arbejder med børn i 0 - 6 års alderen

Som et led i personaleworkshoppen er det muligt at bestille et musikdramatisk forløb med børn og voksne - Se "Kif kaf kuffert".

 

Materialer

Der tages afsæt i Læringsmaterialet Kif kaf kuffert, som institutionen vil modtage gratis i forbindelse med personaleworkshoppen 

Sted
Børnekulissen
Louisevej 29
8220 Brabrand
Tilmelding

Skriv en e-mail om jeres ønsker, så vender vi tilbage.

Tlf.nr. 41890943