Gratis

MODU-LER-kursus

Beskrivelse

Udforskning af ler med professionelle keramikere og en designer. Inspiration til lærere, SFO-pædagoger og pædagoger i daginstitutioner onsdag den 8. januar 2020 kl. 10.00 -15.00 på Børnekulturhuset.

Er du optaget af at præsentere børnene for kreative processer - og for nye materialer? På MODU-LER-kurset præsenteres du for en masse ler, som du på flere måder får fingrene i.

Du møder en designer, som giver input til designtænkning og proces samt professionelle keramikere, som inspirerer dig med udgangspunkt i processer og udforskning af materialet. På MODU-LER får du redskaber til facilitere forløb, som giver børnene mulighed for at udforske, undersøge, eksperimentere og udtrykke sig kreativt i ler. Du får inspiration til arbejde sammen med børnene på en måde, som forfølger børnenes nysgerrighed, og som ikke kræver forudsætninger. Du kan deltage i kurset for inspirationen alene, men også som oplæg til jeres eventuelle deltagelse i Billedkunstens Dag 11. marts 2020* (se herunder). Ønsker du at din skole/daginstitution deltager i Billedkunstens Dag, forudsætter det deltagelse i inspirationskurset den 8. januar.

Program
10:00 Velkomst og introduktion til dagen ved Malene Lynggaard Thomassen
10:15 Om designtænkning ved Henrik Jul Ebbesen
11:00 Workshop ved Pernille Pontoppidan Pedersen
12:00 Frokost
12:20 Workshop fortsat.
13:15 Kaffepause
13:30 Præsentation af ideer til keramikworkshops ved Malene Lynggaard Thomassen
15:00 Tak for i dag.

---

Om Billedkunstens Dag 11. marts 2020
I år inviterer Børnekulturhuset alle børnehaver, skoler, specialskoler og SFO’er i Aarhus Kommune til at deltage med keramiske værker på Billedkunstens Dag den 11. marts 2020. Vi laver en fælles udstilling, der finder sted på og omkring Børnekulturhuset. Du hører mere om dagen på kurset. På Billedkunstens Dag vil der også være workshops, I kan tilmelde jer. Følg med her: boernedage.dk - siden opdateres løbende

Kontakt
Malene L. Thomassen
41856671
Materialer

Læs mere om kurset, kunstnerne og Billedkunstens Dag her (PDF):

Sted
Børnekulturhuset
Valdemarsgade 1F
8000 Aarhus C
Tilmelding