Forstå beachvolley

Beskrivelse

Har I adgang til beachvolleybaner? Eller kan I finde vej ud til vores 17 baner i Beach Park Aarhus? Så lad os undervise jer i beachvolley og dens forskel fra volleyball, så I kan tage jeres elever med ud at spille beachvolley.

Vi vil give en introduktion til regler, spilforståelse, løbemønstre og centrale positioner på banen, man modtager og hæver til/fra - altsammen forskelligt fra indendørs volleyball. Derfor ser man også dygtige volleyballspillere falde i niveau, når de kommer i sandet. For teknik, spilforståelse og strategi er forskelligt. En del teknik er dog fælles, men ikke tilløbets længde, udførelsen af et fingerslag og de ideelle angrebspositioner. Endelig er beachvolley en sport, hvor man i langt højere grad kan vinde på bløde, velplacerede skud end i volleyball, og det betyder, at angriberne typisk skal mestre flere angrebsteknikker end det typiske hårde smash. Derfor fokuserer vi meget på, hvordan bolden berøres ift de forskellige slag. 

Med kun to spillere på holdet er der nok at se til i både forsvar og angreb. Spillet foregår under åben himmel, og især vinden spiller en faktor, som du skal lære at håndtere i forhold til din serv og i forhold til højden og bredden af dine hævninger. Timingen i sandet er anderledes - til gengæld lander du blødt, når du hopper, springer og kaster dig efter bolden, og det er netop helt afgørende for at blive god. Det er derfor også en sport, hvor du bruger hele kroppen, og to timers træning og spil i sandet er samtidig en hård allround workout. 

Vi kan rumme flere hundrede personer, men vil I have os ud og har græsbaner eller sand, har vi mange transportable net, vi kan sætte op. 

Video
Kontakt
Jeff Jørgensen
Beachvolley
26542754
Materialer

I vil få udleveret forskelligt materiale på skrift og video I kan bruge i undervisningen fremadrettet.

Sted
Beach Park Aarhus
Beach Park Aarhus
8200 Aarhus N.

Vi bor på Vesterengvej 26. Kan gps' ikke finde vej, så indtast Bodøvej 209 og kør derfra op ad Vesterengvej.

Tilmelding
Tlf.nr. 26542754