Udsolgt

Badass broderi. Fuck bagsiden!

Beskrivelse

Inspirationseftermiddag for Håndværk og Design- og Billedkunstlærere i Aarhus …en underholdende eftermiddag med snak og stik ved broderist og forfatter Trine Runge Jessen

Trine underholder om den skøre vej, hun har taget for i dag at være blevet kendt som Broderisten - og hende med de broderede bandeord.

Der var ikke mange, der havde set at lige netop broderiet kunne trækkes ud af skammekrogen og kastes op på knagen med de helt rå læderjakker. Men ikke desto mindre er det hvad, der er sket, og en bragende broderi-bølge, har stormet ind over landet og har slet ikke lagt sig endnu.

Det er ikke kun snak – der skal sgu også broderes lidt! Trine gennemgår de mest elementære trin, der skal til for at lave et korssting. Hvis du er ukronet korsstingskonge, kan der sagtens være et par tips og tricks, du kan få gavn af eller også må du lære Trine dine bedste tricks. Vi kommer ikke omkring alle broderiets allerdybeste hemmeligheder, men du skulle gerne blive bare lidt klogere på korssting og de ting, som broderiet kan gøre for ens mentale tilstand.

Alle får et begynderkit, der hedder ”Fuck bagsiden”. Her er der materialer og mønster at øve sig på. De er også muligt at købe nogle af Trines andre broderikits til Håndværk og Design eller Billedkunst.

Forplejning

Der vil være en lille forfriskning.

Kontakt
Malene L. Thomassen
41856671
Sted
ULF i Aarhus
Valdemarsgade 1F
8000 Aarhus C

Der er hverken lift eller elevator i bygningen.

Tilmelding
Tilmeldingsfrist
24.04.2024
Tilmelding