Konference: Folkeskolens Verdensmål

06.08.2019

Vil du gerne arbejde med FN’s verdensmål i undervisningen, men mangler inspiration til hvordan? Så kom til denne konference tirsdag d. 27. august kl. 9.00-17.00 på Musikhuset Posten, Odense!

Kulturregion Fyn byder i samarbejde med OFF velkommen til en konference, der vil inspirere og klæde dig på til at inkorporere verdensmålene i undervisningssammenhæng.

Verdensmålene er på alles læber, og denne konference vil give inspiration og konkrete ideer til at arbejde tværfagligt med verdensmålene i skolen.

Kulturregion Fyn arbejder året rundt for at synliggøre og udvikle film, musik og andre kreative udtryksformers potentiale i undervisning. De kreative medier har en særlig evne til at lære børn og unge om samfund, kultur og identitet, og naturligvis om kreativ udfoldelse og håndværk. De er derfor særlig givtige at bruge som redskab i skolen og er velegnet til at belyse og arbejde med et tema som verdensmålene.

Konferencen byder på en vifte af spændende oplæg og workshops. Mogens Lykketoft er hovedtaler og sætter rammen for dagen, der bl.a. også byder på en animationsworkshop, mens tv-vært Mattias Hundebøll binder indslagene sammen. Se nærmere beskrivelser af indslag herunder.

Konferencen afholdes i forbindelse med OFF – Odense International Film Festival, og en billet til konferencen giver samtidig en gratis akkreditering til hele filmfestivalen, der også inviterer konferencens deltagere til reception kl. 17 sammen med festivalens øvrige akkrediterede gæster.

Yderligere information