Kom gratis i teatret

BROKE

Af Aarhus Teater - 30.05.2022

Tag din klasse med ind på Aarhus Teater og se C:NTACTS nye debatforestilling, "BROKE" - en forestilling om økonomisk mistrivsel blandt unge.

I forestillingen "BROKE" møder du en gruppe modige unge, der deler deres personlige oplevelser fra en opvækst og ungdom, hvor hver krone skulle vendes.

Økonomisk mistrivsel kan se ud på mange måder, og det kan føles skamfuldt ikke at have råd til at være med. Sjældent taler vi om vores dårlige økonomi, fordi vi vil beskytte os selv og vores nære.

"BROKE" bryder tabuet, når C:NTACT giver ordet og scenen til en række modige unge, der deler deres oplevelser om at være pengepresset. Deres fortællinger gør publikum klogere på forventninger og på det pres, man som barn og ung oplever, når man er i økonomisk ubalance. Vigtigst af alt gør de op med tanken om, at det er flovt ikke at have råd til at være med. 

C:NTACTs forestillinger er kendetegnet ved, at de med den personlige historie går bagom statistikkerne og de fængende nyhedsoverskrifter. Gennem kunst og kultur sætter C:NTACT menneskelige og sociale forhold på dagsordenen ved at give scenen til hverdagens eksperter.

Målgruppe: Elever i udskolingen og på ungdomsuddannelserne

Tidspunkt: 27. sep kl. 12:00 og 28. sep klokken 10:00 og 12:00

Sted: Aarhus Teater, Scala

Yderligere information
Efter forestilling vil det være muligt at deltage i en debat om den problematik de unge skuespillere fortæller om.