KEJSEREN

Af Teater Katapult - 11.05.2020

Forestillingen KEJSEREN spiller på Teater Katapult den 22. - 23. september 2020. Gæstespil af Livingstones Kabinet i samarbejde med Teater V og Den Fynske Opera

I denne musikforestilling på både dansk og engelsk får du både nykomponeret musik, skuespil, sang, råbekor og et stærkt, visuelt sceneunivers!

Ungdom i oprør over verdenspolitik
Fire skuespillere/sangere/musikere og et børnekor tager alle midler i brug for at vise, at Kejseren nu har poseret, regeret og marcheret længe nok, og at det er på høje tid med alvorlige forandringer! Politiker-spin, fake news, markedets frie kræfter, løgne, manipulationer og hykleri – det hele tages under behandling af Livingstones Kabinet.

KEJSEREN er en frit fabulerende, fræk fortolkning af H.C. Andersens 'Kejserens nye klæder'. En satirisk og direkte kommentar til vores aktuelle politiske samtid, både på den nationale og globale scene. Samtidig hylder forestillingen de børn og unge, der i disse år gør oprør mod verdensledere og den tilstand, verden befinder sig i – hvad enten det er med klimaaktivisme eller eksempelvis prote-ster mod våbenlovgivningen i USA.

★★★★ "Virtuose Livingstones spiller alverdens kejsere" (Sceneblog.dk)

Læs mere på Katapult.dk

Yderligere information
Læs mere her