Jeg er Silas - en forestilling til uge sex

14.12.2022

Teatret Svalegangen har en spændende ungdomsforestilling på programmet i uge sex (6) for udskoling og ungdomsuddannelserne.

Ingen kender Silas. Ikke sådan rigtigt. Ikke engang hans forældre, søster eller barndomsvennen Asger. De kender ham ikke længere, for Silas er i frit fald. Sådan føles det, da han starter på en ny skole. De nye klassekammerater ved ikke, at han hedder Silas, for på papiret står der Signe.

JEG ER SILAS er en Reumert-vindende coming-of-age forestilling om at stå ved, hvem man er inderst inde.

Silas føler sig ­ikke set af sine omgivelser, men til årets første skolefest får han øje på hende. Dansende i midten af rummet, på den måde, hvor man hverken tør kigge eller kigge væk. Der danser Hedvig. Hun er sin helt egen med sit lyserøde hår og farverige tøj. Ligesom Silas. Når de er sammen, føles det som en stor varm hånd, der aer ham på ryggen, og han kan flyve. Ikke helt som en forelskelse, eller er det?

JEG ER SILAS gæster Teatret Svalegangen 7. – 11. februar 2023 og er produceret af teaterforeningen HiLS DiN MOR, der siden 2010 har beskæftiget sig med LGBTI+ problematikker i deres forestillinger. JEG ER SILAS modtog en Reumert for årets børne-/ungdomsforestilling i 2021