Italienske opskrifter for begyndere

03.09.2019

Invitér Kunstbulancen på besøg hos jeres 5. eller 6. klasse og få Kunst og Sundhed helt tæt på!

I månederne mellem februar og maj har Kunstbulancen været et synligt køretøj på vejene i region Midtjylland. Nu vil Kunstpartiets Ernæringseksperter ombord i Kunstbulancen komme til skoler, hvor de vil undervise i grundlæggende italiensk på en lokal skole. Herefter vil de gennem en interaktiv madlavnings workshop afsløre hemmeligheder ved middelhavsdiæt i køkkenet med deltagelse af elever og lærere. En blanding af kunst og sundhed, madlavning og sprog – tilsat en enkelt særlig sund ingrediens: tomaten!

Aktiviteten er et særligt tilbud for skoler og har plads til én til tre grupper fra 5.-6. klasse. Workshoppen af 1 time varighed og prøvesmagningen kan foregå efter aftale i perioden september - november måned. 

Italienske opskrifter for begyndere! er en ekstra aktivitet tænkt for de yngre efter succesen med det regionale projekt om Kunst og Sundhed Kunst På Opkald – som blev fremført i regionen i perioden februar-juni 2019.

OBS: Det er nødvendigt, at skolen kan stille et veludstyret køkken samt billige ingredienser til brug i madlavnings workshoppen til rådighed.

Yderligere information
Slå hurtigt til med tilmelding på kunstpartiet@gmail.com. Samme mailadresse kan benyttes, hvis du har spørgsmål.