Hvem tør leve i kejserens Rom?

01.06.2016

Sammen klæder vi os ud som indbyggerne i Rom. Vi læser deres dagbøger og dykker ned i genstande der fortæller om mennesket bag dragten. Et undervisningsforløb med fokus på iscenesættelse, underholdning og samfundsstruktur.

Klassen bliver delt i de enkelte samfundsgrupper; slaver, gladiatorer, frie romere og kejser familien. Sammen med en af museets guider skal I opleve særudstillingen på en unik og lærerig måde. Et forløb med høj grad af elevinddragelse.

Træd ind i arenaen som indbygger i Rom. Mød gladiatorerne, som kæmper for at opnå berømmelse, rigdomme og håbet om frihed. For 2000 år siden er Romerriget verdens ubestridte supermagt, og det er i Rom, at magten er samlet.

Derfor er det også her, at tidens mest avanceret kamp arena Colosseum bliver bygget. Kejseren afholder kæmpe forestillinger til glæde for folket. Kejser Trajan holder (98-117 e.Kr.) den største forestilling af dem alle. På 120 dage slås 10.000 gladiatorer og 11.000 dyr i Colosseum.

Forløbets varighed: 2 timer. Kl. 10.15 og kl. 12.30

Pris: Særpris 900,- for en klasse på ca. 25 elever

Målgruppe: 5 kl.-10 kl.

Yderligere information
Besøg i særudstillingen på egen hånd: I er velkommen til at besøge særudstillingen på egen hånd, efter tilmelding på booking@moesgaardmuseum.dk