Heldagstur i teatret

Af Teaterhuset Filuren - 22.03.2021

Kom til forestilling OG en udendørs efterworkshop. Teaterhuset Filuren giver jer mulighed for at holde en undervisninsdag hos os!

Kom ind og se festforestillingen I’ DE FUCKING BEDSTE, en hyldest til teenagerne og deres superkræfter! Vi rejser os og fejrer at de findes og at de tør løbe ud i livet med hovedet først! 

"Du skal se forestillingen, fordi den er meget relaterbar og man føler sig set som teenager, og de forstår ligesom hvordan det er at være teenager og leve i nuet. Det er en mega fed forestilling”. Efterskole-elev, set forestilling d. 18.3.21 

Efter forestillingen i salen har vi tilrettelagt en udendørs workshop. Her skaber vi mulighed for at jeres elever får lov til at fordybe sig, og aktivt arbejde med forestillingens emner og tematikker, for på den måde at åbne for efterfølgende refleksion og forståelse. 

Workshoppen arbejder med fysiske/dramatiske og reflekterende øvelser, for at få eleverne til at sætte fokus på deres egen oplevelse af forestillingen og dens tematikker. Her er ikke endegyldige løsninger eller et rigtigt og forkert. Her er det elevernes oplevelse, der er i centrum, og vi søger at skabe rum for dialog og refleksion. 

Så tag klassen på tur, se en forestilling, som taler lige ind i et teenagesind, kombinér med en times workshop og brug tiden til og fra teatret til at få talt sammen om små og store ting i livet og den fælles oplevelse.

Forestillingen og workshoppen er for 7.-9. klasse. Vi spiller som udgangspunkt for en klasse af gangen. Spilletider er udvalgte dage fra 7. - 23. april. Kontakt Ida Mathilde Szatkowski på ims@filuren.dk for at høre mere og bestille billetter til forestillingen.  

Yderligere information
I kan læse mere om forestillingen her.