TYS TYS

tystys

Beskrivelse

I et univers af plexiglas-skærme med transparente og ikke-transparente former og figurer, dukker der pludselig en hemmelig, ubuden og rund gæst op. Den ligner til forveksling en Coronavirus, men er den i virkeligheden det? Et sprælsk mysterie om den hemmelige gæst er sat i gang. TYS TYS er en musikbåret kropslig forestilling, der urkomisk og legende tager livtag med den usynlige og farlige Corona-gæst, som pt. hærger verden. For børn håndterer kriser helt anderledes end voksne. De finder deres egne legende veje for at håndtere og agere i nye hverdage i en krisetid - det omfavner og genspejler TYS TYS.

TYS TYS spiller både inde og ude.

Aktiviteter

Workshop til TYS TYS

0.-2. klasser fra Aarhus Kommune inviteres til at deltage i workshops i august og september 2021. I workshoppene kommer eleverne med ind i teaterlaboratoriet, hvor de sammen med danserne undersøger gode og dårlige hemmeligheder igennem dans, musik, øvelser og lege, der sætter kreativiteten i gang.

Målet er dels at stimulere kreativitet og læring gennem dans og musik og dels at blive klogere på børns kreative virkelighed i krisetider, forhåbentlig post-corona. Børnene inddrages og er desuden helt konkret med i forestillingens tilblivelsesproces og medskaber materiale til forestillingen, da materialet fra workshoppene vil ligge til grund for det videre arbejde med forestillingen eller som en del af udviklingen af undervisningsmateriale. Som en del af samarbejdet skal børnene se forestillingen, der sanseligt appellerer til aldersgruppen. Forestillingen udbydes som et samarbejde med Odder Bibliotek, og kan spille både ude og inde.

Workshoppen varer mellem 45 min – 75 min, og ledes af forestillingens to kompetente dansere Iben Engberg og Kasper Daugaard og musiker Mads Horsbøll

 

Billetkøb til den færdige forestilling er forudsætning for deltagelse i workshops.

Kontakt teatret direkte for detaljer om deltagelse i workshops og andre spørgsmål.

Formål

  • At eleverne lærer om relationer og venskaber
  • At eleverne får en musisk live oplevelse
  • At give eleverne en platform til at anskue og spejle dem selv, i en krisetid
  • At eleverne lærer forskellen på gode og dårlige hemmeligheder
  • At eleverne stifter bekendtskab med dans som en kropslig måde at udtrykke sig på
Sted

Forestillingen spiller i Glascontaineren ved Børnekulturhuset i Aarhus.

 

 

Undervisningsmateriale

Der tilbydes gratis undervisningsmateriale. 

Tilmelding

kontakt os på book@hvid-stoj.dk eller på telefon 61 71 90 17