Teater Legeplads

Beskrivelse

Kom, skal vi lege teater på jeres legeplads - et klasseforløb, hvor en teaterpædagog kommer ud til jer, og I sammen drager ud på skolens egen legeplads og sætter fantasien i spil.

Den store rejse i luftballon

Sammen tager vi afsted i fantasiens luftballon. Vi rejser ud med lege og fortællinger, lige der hvor I er allermest: på jeres legeplads!

Ta' med os på et eventyr til nye universer, som I slet ikke vidste fandtes på jeres legeplads. Sammen med hele klassen svæver vi rundt i en fiktiv luftballon og stiger af på udvalgte stationer. Med fortællinger, bevægelse og teaterøvelser åbner vi fantasien, kroppen og sanserne for nye lege og verdener.

Formål

  • Børn og voksne bevæge sig rundt på legepladsen sammen med en erfaren teaterpædagog. Når vi er færdige, er legepladsen blevet til meget mere, end den var før. Et sted med spændende nye muligheder og anderledes legeuniverser.
  • Oplevelsen giver mulighed for videre dialog og leg lærere og elever imellem. De skabte fortællinger danner hukommelsesspor på legepladsen, så børnene efterfølgende selv kan lege, fantasere og udvide universet. 
  • Forløbet sigter på at fremme klassefællesskab, nærvær, fantasi, samskabelse og bevægelse.
Sted

Forløbet afvikles på skolens egen legeplads for en klasse af gangen. Kræver at andre klasser/elever ikke benytter legepladsen, mens forløbet afvikles.

Der startes med en kort introduktion i klasselokalet, inden man i samlet flok går ud på legepladsen.

Undervisningsmateriale

Der udleveres inspirationsmateriale i forbindelse med forløbet. 

Tilmelding