Gratis

Styrk læselysten hos dine elever

Beskrivelse

Booktalk for udskolingselever på dit PLC

Booktalk'en formidler litteratur til elever i 7.-9. klasse og foregår lokalt på jeres skole - gerne på PLC. Vi sammensætter et slideshow med udvalgte bøger, som I kan låne i flere eksemplarer hos Center for Læring. Booktalk'en slutter af med, at eleverne har mulighed for at stille spørgsmål og låne nogle af de omtalte bøger.

Det er også muligt at afholde booktalk'en online, hvis det passer jer bedre.

Forberedelse

Forud for booktalk’en modtager du en liste over de bøger, som indgår i oplægget. Der er tale om bøger, som kan lånes i flere eksemplarer hos Center for Læring, og som I evt. har på jeres lokale PLC.
I samarbejde med læringsvejlederen/skolebibliotekaren sørger du for at fremskaffe bøgerne, så de er klar til, at eleverne kan låne dem efter oplægget. Kontakt os endelig, hvis I har brug for hjælp til at booke bøger hos Center for Læring.

Til booktalk'en skal der være adgang til projektor, skærm og lyd.

Efterbehandling

Det er mest motiverende for elevernes låne- og læselyst, hvis der er afsat tid til, at de kan låne bøger umiddelbart efter booktalk'en.

Formål

Formålet er at skabe læselyst blandt eleverne - både de læsetrætte, bogslugerne og alle dem midt imellem.

Undervisningsmateriale

Hent beskrivelse af booktalk'en

Tilmelding

Skriv en mail til Janne Møller Nielsen på jani [at] aarhus [dot] dk med oplysninger om skole, årgang og antal deltagere samt ønsker til dato og tidspunkt for, hvornår booktalk’en skal finde sted.
 

Tlf.nr. 41890944