Gratis

Skolerne i Aarhus synger morgensang online

Beskrivelse

Nyt tiltag med morgensang online starter 13/5.
Sangkraft Aarhus laver online morgensang for 0.-3. klasserne i Aarhus via Google Meet platformen. Vi starter onsdag d. 13/5 kl. 8.45 og fortsætter hver onsdag indtil sommerferien. De ældre skolebørn må selvfølgelig gerne være med, sangene er dog især valgt med de yngste i tankerne. 

Rent teknisk kan I høre Sangkraft Aarhus' sangleder og jer selv, men desværre ikke høre de andre klasser synge med pga. lydforsinkelser - men I kan se dem, både dem i naboklasselokalet og dem i den modsatte ende af kommunen :-)

Aktiviteter

Vi udsender tekster to dage i forvejen, så man kan forberede klassen på programmet, hvis ønsket. 

Forberedelse

I kan medvirke på Smartboard eller bærbar enhed. Husk højttalere tændt. Bruger I Smartboard, så skal der tilknyttes webcam, f.eks. ved at tilkoble bærbar computer og dublere skærmen på Smartboard. Vi bruger Google Meet. Brug Google Chrome og tilføj udvidelsen Google Meet Grid View, så I kan se alle de deltagende. Vi samarbejder selvfølgelig med jer om at få teknikken til at køre. 

Formål

  • At holde morgensangen vedlige.
  • At skabe et samlingspunkt både lokalt på skolerne og mellem skolerne i Aarhus. 
Tilmelding

Løbende tilmelding. Tilmeld jer til Sangkraft Aarhus. Så sender vi en beskrivelse af den tekniske opsætning (det er ikke vanskeligt) samt link til Morgensangen. 

Tlf.nr. 20156370