Gratis

SE, så du kan tegne

tegning med vandfarver

Beskrivelse

Synes du, det er svært at tegne, så det ligner? Og vil du gerne lære det – og have det rigtig sjovt imens?

I denne workshop udfordrer billedkunstner Tine Kaag Raun den måde, vi opfatter verden på og træner os i at SE, så vi kan tegne det, vi ser.

Efter en kort intro, der forklarer teorien bag på en enkel og sjov måde, skal vi tegne langsomt og koncentreret uden at kigge ned på papiret. Derefter skruer vi tempoet op og slipper farverne løs.

De fleste af os synes, det er svært at få det, vi tegner, til at ligne det, vi ser. Og når vi ikke kan få vores tegninger til at blive realistiske nok, kan vi miste modet og helt holde op med at tegne. På workshoppen vil du kunne opnå forbløffende resultater, også selvom du ikke har tegnet så meget. Det vil måske ikke blive perfekt. Men det skal nok blive sjovt! Og du vil få knækket koden til, hvordan du kan se, så du kan tegne.

Formål

  • At give eleverne indblik i, hvilke redskaber, metoder og overvejelser, der indgår i kunstens mærkelige verden.
  • At skabe bedre mulighed, tid og rum til eleverne, således at de kan opdage egne og ukendte resurser, og prøve disse af i kunstneriske sammenhænge.
  • At styrke det pædagogiske personales faglige ballast, og give dem inspiration til et anderledes syn på børn og kreativitet.
  • At øve sig i at udtrykke det vi ser frem for det perfekte.
  • At møde den professionelle kunstner.
Sted
Børnekulturhuset
Valdemarsgade 1F
8000 Aarhus C

Indgang F. Ring på dørtelefonen (Børnekulturhuset)

Tilmelding