Romeo og Julie

Beskrivelse

Shakespeare i børnehøjde

En strid mellem to familier har varet i årtier, og had er gået i arv. Men hvad vejer tungest – kærlighed eller tradition?

Teater Refleksion tager fat i en af verdens mest ikoniske kærlighedshistorier – og med action, slapstick, humor og dødsens alvor fortælles historien om Romeo og Julie, hvis kærlighed ikke vil bukke under for frygt, fordomme og magt.

Formål

Alle sanser er åbne i en teateroplevelse, men det centrale er, at eleverne bliver ramt følelsesmæssigt – af sjov, af smerte, af spænding, af undren. De møder de dimensioner af livet, der ellers kan være svært at få adgang til og dele dem med andre. Dukketeatrets enkle men legende form skaber fantasifulde og magiske rammer om velkendte følelser. Derfor er det velegnet til at formidle større fortællinger, som ellers kan være svære at præsentere for børn.

Når eleverne kommer og besøger os i teatret, bliver de også direkte medskabere af den forestilling, de skal ind og se. Det er dem, der afgør om lige netop den oplevelse giver mening og betydning for dem. Den kræver tilstedeværelse i nu’et.

Vores oplevelse er, at elever er rigtig gode til at kombinere en legende tilgang med en dannende tilgang, så teateroplevelsen både bliver sjov og alvorlig.

Sted
Teater Refleksion
Frederiksgade 72b, 1.
8000 Aarhus C
Tilmelding
Tlf.nr. 86240572